Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νέα σειρά προβολών σύγχρονων ιρανικών ταινιών με υπότιτλους στα ελληνικά.

01/02/2023 @ 08:00 - 20/02/2023 @ 17:00

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, λάτρεις του Ιρανικού κινηματογράφου, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την 44η  επέτειο της νίκης της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν, το Iranflix διοργανώνει νέα σειρά προβολών σύγχρονων ιρανικών ταινιών με υπότιτλους στα ελληνικά.

Σε αυτό το φεστιβάλ θα προβληθούν 5 ταινίες μεγάλου μήκους από την 1 έως τις 20 Φεβρουαρίου του 2023.

Καλή Διασκέδαση!

 

1- Που είναι τα παπούτσια μου;

Αφού η γυναίκα και η κόρη του διακόπτουν τη σχέση τους μαζί του, ο Χαμπίμπ αρχίζει να χάνει τη μνήμη του εξαιτίας του Αλτσχάιμερ.
Σκηνοθέτης: Kiumars Poorahmad
2- O Σωματοφύλακας
Ένας κυβερνητικός σωματοφύλακας προστατεύει έναν πολιτικό από μια τρομοκρατική επίθεση αλλά από αυτό το γεγονός αμφισβητείται η αφοσίωση στη δουλειά του.
Σκηνοθέτης: Ebrahim Hatamikia
3-Η εποχή του Νάρκισσου
Ο θάνατος δεν είναι πάντα το τέλος μιας ζωής … Αυτή η ταινία μεταφέρει τον θεατή στις ζωές τριών γυναικών μέσα από τρεις συνδεδεμένες ιστορίες.
Σκηνοθέτης:Negar Azarbayjani
4- Η γλυκιά γεύση της φαντασίας
Ο Γκαρούς είναι ένας ευφάνταστος καθηγητής πανεπιστημίου που έχει ερωτευτεί μια φοιτήτρια του. Η ιστορία αγάπης κινδυνεύει όταν ένας ανταγωνιστής του, τον αναφέρει στο πανεπιστήμιο για ανήθικη συμπεριφορά.
Σκηνοθέτης:Kamal Tabrizi
5- Η τάφρος νούμερο 143
Η Ολφάτ μεγαλώνει τα παιδιά της σε δύσκολες συνθήκες. Έχει μια κόρη και έναν γιο τον Γιούνες που εργάζεται στο ορυχείο χαλκού της πόλης Κερμάν. Μια μέρα, η Ολφάτ βρίσκει ένα σημείωμα στο σπίτι : «Οι φίλοι μου και εγώ θα πάμε στον πόλεμο ως στρατιώτες».  Όταν η επιχείρηση Valfajr απέτυχε, έλαβαν νέα για τον φίλο του Γιούνες αλλά η Ολφάτ περιμένει ακόμη τον γιο της. Καθώς ανακαλύπτει ότι το ραδιόφωνο του Ιράκ ανακοινώνει τα ονόματα των Ιρανών αιχμαλώτων, δένει το ραδιόφωνο στην πλάτη της και το μεταφέρει παντού.
Σκηνοθέτης:Narges Abyar

Λεπτομέρειες

Αρχή:
01/02/2023 @ 08:00
Τέλος:
20/02/2023 @ 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση: